Taxi NS station Heerenveen

Een taxi nodig van en naar het NS station in Heerenveen? Wij staan voor u klaar. Wij staan op het station klaar, als u op het station arriveert. De taxi's staan klaar op de taxistandplaats op het station in Heerenveen. Komt u met de bus aan? Geen probleem! Het busstation is meteen naast het treinstation gelegen. Om meteen een taxi te reserveren, klik dan hier

Meer weten over Taxi2go Heerenveen? Kijk dan eens op onze informatiepagina

Plan uw reis op NS.nl

 

Wij rijden met onze taxi's veelvuldig naar plaatsen, waar geen treinstation is. Heeft u een afspraak in bijvoorbeeld Drachten, Joure en/of Lemmer? Wij brengen u comfortabel en snel naar uw afspraak, in onze nette en representatieve taxi. 

Treinstoring?

De laatste tijd, zijn er veelvuldig treinstoringen, seinstoringen, koperdiefstal en/of andere redenen waarom de treinen niet rijden. 
Wij staan voor u klaar, om u naar uw bestemming te brengen. Met de taxi naar de stations in Wolvega, Meppel, Steenwijk, Zwolle, Akkkrum, Grou en/of Leeuwarden? Bel ons om meteen te reserveren. Wij houden de laatste informatie van de NS voor u in de gaten en zorgen ervoor, dat u snel weer op weg bent.